Jakiego smartfona kupić?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• piotras74
    odpowiedział(a)
    A ja od paru tygodni mam Meizu m2 note. Wszystko działa super. Duży ekran i wytrzymała bateria.

Zostaw komentarz:

• pskosz
    odpowiedział(a)
    Panowie zastanawiam się na kupnem telefonu i mam tkie na myśli

tylkten ostatni ma 8 Gb ram

A może coś innego tak do 900-1000 zł ????

Do 5 cali

Zostaw komentarz:

• krissos
    odpowiedział(a)
    eaglemirek, Ten numer nie przejdzie, muszą być klawisze (była próba) :diabelski_usmiech

Zostaw komentarz:

• eaglemirek
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez krissos
    tylko ma być telefon z klapką
    Kup standardowego smartfona i etui w takim stylu będzie tel z klapką :szeroki_usmiech :diabelski_usmiech

Zostaw komentarz:

• krissos
    odpowiedział(a)
    lu5asz, Kolega chwali sobie Z3 może warto

Spytam czy ktoś z Was (żona) ma taki telefon http://www.lg.com/pl/telefony/lg-Wine-Smart
    Zastanawiam się nad zakupem dla żony (ma stary z klapką i żaden inny tylko ma być telefon z klapką) Nic innego rozsądnego nie ma. Chodzi mi o obsługę i baterię jak się sprawuje.

Zostaw komentarz:

• lu5asz
    odpowiedział(a)
    blackrs, krissos, dzieki za odpowiedz.Telefon ma byc dla zony,przeglądanie częste internetu,fajnie jakby długo bateria trzymała,jakis lepszy aparat i to tyle.aaa wyświetlać ponad 5 cali
    Cena do 1500zl

Zostaw komentarz:

• blackrs
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez lu5asz
    Huawai P8 ma ktoś i może go polecić lub nie?
    ja mam wersje litel
    ogólnie na telefon nie narzekam. miałem czasami problemy z zasięgiem w pomieszczeniach w centrum miasta. przełączyłem na 3g i jest ok. ogólnie telefon ładny dobrze wykonany do moich zastosowań, aż nad to. używam od lipca i żadnej zawiechy.
    największy munus moim zdaniem to przyciski na ekranie, które zabierają wielkość wyświetlacza na oko to ok 0,3 cala. ogólna wielkośc to 5 ' ale korzysta się z niej tylko przy ogladaniu filmów. Praktycznie korzystamy z 4.7' a nie z 5. Miałem wcześniej alcatel idol 4.7 i tam przyciski były w obudowie. BYł lepszy bo o prawie 1 cm krótszy i bardziej poręczny od p8 przy tak naprawde tej samej wielkości wykorzystywanego ekranu.
    teraz bym chyba wziął alcatel idol 5'5 bo ogólnie z tej firmy jestem bardzo zadowolony.

Zostaw komentarz:

• krissos
    odpowiedział(a)
    lu5asz, Huawai mają swoje procesory autorskie, bo kupili taką chińską firmę produkująca chipy, ale ustępują qualcomowi, czy intelowi, czy nvidii. Po za tym w miarę ok sprzęty. Zależy co kto wymaga i potrzebuje :P

Zostaw komentarz:

• lu5asz
    odpowiedział(a)
    Huawai P8 ma ktoś i może go polecić lub nie?

Zostaw komentarz:

• Andja
    odpowiedział(a)
    Nie posiadał, na forum oneplus.net użytkownicy oddają jak ktoś nie potrzebuje.

Zostaw komentarz:

• Sebastian_M26
    odpowiedział(a)
    A masz może kolejne zaproszenie?

Zostaw komentarz:

• Andja
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Sebastian_M26
    Samsung, Sony, aple i reszta badziewia z wysokimi cenami to przeszłość, wchodzą Meizu, Oppo, Honor, Oneplus. Czas odstawić starych pryków.
    Coś w tym jest sam się zastanawiali nad S6 ale padło na oneplus x i jestem zadowolony :szeroki_usmiech
    Koncerny przesądzają z cenami a wykonanie takiego np. xperia z5 jajec nie urywa, cena zabija, 2 razy więcej niż opx.

Zostaw komentarz:

• Sebastian_M26
    odpowiedział(a)
    Samsung, Sony, aple i reszta badziewia z wysokimi cenami to przeszłość, wchodzą Meizu, Oppo, Honor, Oneplus. Czas odstawić starych pryków.

Zostaw komentarz:

• Andja
    odpowiedział(a)
    Św. Mikołaj już u mnie był 8)

Zostaw komentarz:

• parasite
    odpowiedział(a)
    Marcca, to napisz jak z baterią. Ja zamówiłem Xiaomi Redmi Note 2, ale jeszcze nie wiem czy go zostawię. Ciężko mi się rozstać z Lumią. :P

Zostaw komentarz:

• Marcca
    odpowiedział(a)
    Zamawiałem miesiąc temu Cubot x17 na aliexpres. Kosztował mnie 541 zł plus podatek zapłaciłem (a i tak wychodzi niebo taniej niż w pl). Polecam bo ma 3gb ramu i ogólnie - zaczepisty

Zostaw komentarz:

• orzel720
    odpowiedział(a)
    czto, jako ze nie siedzę w temacie to: czy ta seria A jest lepsza gorsza czy porownywalna a aktualnym telem?

Zostaw komentarz:

• czto
    odpowiedział(a)
    Jak musi być Samsung i niskobudżetowy to chyba tylko seria A

Zostaw komentarz:

• orzel720
    odpowiedział(a)
    Wracając do tytułu wątku - jaki kupić smartfonik (aktualny to Samsung GT-S7580 ale upadł i pekla szyba - działa ale wizualnie nie robi szału...)
    Kolejny musi mieć Androida i w sumie może pozostać Szajsung
    Co do ceny to ~700zł brutto z jakąś pamięcią na karcie w cenie.
    Macie jakies aktualne rozeznanie? oprócz widzianego na reklamach J5 coś jeszcze?

Zostaw komentarz:

• endryu
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez ruwado
    Klips też sprawia wrażenie mocnego trzymania.
    Całość plastiku jest elastyczna ale się nie huśta :szeroki_usmiech , dobra jakość.

Zostaw komentarz:

• ruwado
    odpowiedział(a)
    endryu, podziękował

Zostaw komentarz:

• endryu
    odpowiedział(a)
    ten klips ma jakieś gumki mam na myśli te kawałki w środku
    Ma szczęki wyłożone gumką (tu czerwone) są i z szarymi. Nic nie porysuje.
    Użytkuję taki uchwyt już jakiś czas (jak się pojawiły na rynku) i utrzymuje bez problemu lg g2 mini w lewym narożniku szyby nad deską w O2FL i nie tylko, oraz navi 5".

Zostaw komentarz:

• ruwado
    odpowiedział(a)
    eaglemirek, dzięki - wygląda prosto, więc powinien być trwały. Klips też sprawia wrażenie mocnego trzymania.

Zostaw komentarz:

• eaglemirek
    odpowiedział(a)
    ten klips ma jakieś gumki mam na myśli te kawałki w środku - żeby nie porysować obudowy fona?
    Tak na 100% bo też to mam

Zostaw komentarz:

• ruwado
    odpowiedział(a)
    Voit, jeszcze jedno pytanko - ten klips ma jakieś gumki mam na myśli te kawałki w środku - żeby nie porysować obudowy fona?

Zostaw komentarz:

Pracuję...