Jakiego smartfona kupić?
Zwiń
X
-
A ja od paru tygodni mam Meizu m2 note. Wszystko działa super. Duży ekran i wytrzymała bateria.
-
-
eaglemirek, Ten numer nie przejdzie, muszą być klawisze (była próba) :diabelski_usmiech
Zostaw komentarz:
-
-
Kup standardowego smartfona i etui w takim stylu będzie tel z klapkąZamieszczone przez krissostylko ma być telefon z klapką
:szeroki_usmiech :diabelski_usmiech
Zostaw komentarz:
-
-
lu5asz, Kolega chwali sobie Z3 może warto
Spytam czy ktoś z Was (żona) ma taki telefon http://www.lg.com/pl/telefony/lg-Wine-Smart
Zastanawiam się nad zakupem dla żony (ma stary z klapką i żaden inny tylko ma być telefon z klapką) Nic innego rozsądnego nie ma. Chodzi mi o obsługę i baterię jak się sprawuje.
Zostaw komentarz:
-
-
blackrs, krissos, dzieki za odpowiedz.Telefon ma byc dla zony,przeglądanie częste internetu,fajnie jakby długo bateria trzymała,jakis lepszy aparat i to tyle.aaa wyświetlać ponad 5 cali
Cena do 1500zl
Zostaw komentarz:
-
-
ja mam wersje litelZamieszczone przez lu5aszHuawai P8 ma ktoś i może go polecić lub nie?
ogólnie na telefon nie narzekam. miałem czasami problemy z zasięgiem w pomieszczeniach w centrum miasta. przełączyłem na 3g i jest ok. ogólnie telefon ładny dobrze wykonany do moich zastosowań, aż nad to. używam od lipca i żadnej zawiechy.
największy munus moim zdaniem to przyciski na ekranie, które zabierają wielkość wyświetlacza na oko to ok 0,3 cala. ogólna wielkośc to 5 ' ale korzysta się z niej tylko przy ogladaniu filmów. Praktycznie korzystamy z 4.7' a nie z 5. Miałem wcześniej alcatel idol 4.7 i tam przyciski były w obudowie. BYł lepszy bo o prawie 1 cm krótszy i bardziej poręczny od p8 przy tak naprawde tej samej wielkości wykorzystywanego ekranu.
teraz bym chyba wziął alcatel idol 5'5 bo ogólnie z tej firmy jestem bardzo zadowolony.
Zostaw komentarz:
-
-
lu5asz, Huawai mają swoje procesory autorskie, bo kupili taką chińską firmę produkująca chipy, ale ustępują qualcomowi, czy intelowi, czy nvidii. Po za tym w miarę ok sprzęty. Zależy co kto wymaga i potrzebuje :P
Zostaw komentarz:
-
-
Nie posiadał, na forum oneplus.net użytkownicy oddają jak ktoś nie potrzebuje.
Zostaw komentarz:
-
-
Coś w tym jest sam się zastanawiali nad S6 ale padło na oneplus x i jestem zadowolony :szeroki_usmiechZamieszczone przez Sebastian_M26Samsung, Sony, aple i reszta badziewia z wysokimi cenami to przeszłość, wchodzą Meizu, Oppo, Honor, Oneplus. Czas odstawić starych pryków.
Koncerny przesądzają z cenami a wykonanie takiego np. xperia z5 jajec nie urywa, cena zabija, 2 razy więcej niż opx.
Zostaw komentarz:
-
-
Samsung, Sony, aple i reszta badziewia z wysokimi cenami to przeszłość, wchodzą Meizu, Oppo, Honor, Oneplus. Czas odstawić starych pryków.
Zostaw komentarz:
-
-
Marcca, to napisz jak z baterią. Ja zamówiłem Xiaomi Redmi Note 2, ale jeszcze nie wiem czy go zostawię. Ciężko mi się rozstać z Lumią. :P
Zostaw komentarz:
-
-
Zamawiałem miesiąc temu Cubot x17 na aliexpres. Kosztował mnie 541 zł plus podatek zapłaciłem (a i tak wychodzi niebo taniej niż w pl). Polecam bo ma 3gb ramu i ogólnie - zaczepisty
Zostaw komentarz:
-
-
czto, jako ze nie siedzę w temacie to: czy ta seria A jest lepsza gorsza czy porownywalna a aktualnym telem?
Zostaw komentarz:
-
-
Wracając do tytułu wątku
- jaki kupić smartfonik (aktualny to Samsung GT-S7580 ale upadł i pekla szyba - działa ale wizualnie nie robi szału...)
Kolejny musi mieć Androida i w sumie może pozostać Szajsung
Co do ceny to ~700zł brutto z jakąś pamięcią na karcie w cenie.
Macie jakies aktualne rozeznanie? oprócz widzianego na reklamach J5 coś jeszcze?
Zostaw komentarz:
-
-
Całość plastiku jest elastyczna ale się nie huśta :szeroki_usmiech , dobra jakość.Zamieszczone przez ruwadoKlips też sprawia wrażenie mocnego trzymania.
Zostaw komentarz:
-
-
Ma szczęki wyłożone gumką (tu czerwone) są i z szarymi. Nic nie porysuje.Zamieszczone przez ruwadoten klips ma jakieś gumki mam na myśli te kawałki w środku
Użytkuję taki uchwyt już jakiś czas (jak się pojawiły na rynku) i utrzymuje bez problemu lg g2 mini w lewym narożniku szyby nad deską w O2FL i nie tylko, oraz navi 5".
Zostaw komentarz:
-
-
eaglemirek, dzięki - wygląda prosto, więc powinien być trwały. Klips też sprawia wrażenie mocnego trzymania.
Zostaw komentarz:
-
-
Tak na 100% bo też to mamZamieszczone przez ruwadoten klips ma jakieś gumki mam na myśli te kawałki w środku - żeby nie porysować obudowy fona?
Zostaw komentarz:
-
-
Voit, jeszcze jedno pytanko - ten klips ma jakieś gumki mam na myśli te kawałki w środku - żeby nie porysować obudowy fona?
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: